Llistat barem provisional cicles formatius de grau mitjà

Preinscripcions a cicles formatius de grau mitjà:

Avui, dijous 9 de juliol, el Departament ha publicat la llista de sol·licituds de cada centre amb el barem provisional. La nota l’ha recuperat del Registre d’Alumnes de Catalunya i és, per als alumnes que aquest curs han estat matriculats a 4t d’ESO, la nota mitja dels tres primers cursos d’ESO. Per a la resta d’alumnes, és el resultat final de les proves d’accés o estudis que acreditin per accedir als CFGM.

Podeu consultar el llistat del barem provisional de la nostra escola al document adjunt (necessiteu els tres últims dígits del vostre resguard de preinscripció).

Si la nota que figura al llistat considereu que no és correcta, poseu-vos en contacte amb l’escola enviant al correu a8070520@xtec.cat el certificat de notes dels tres primers cursos d’ESO (si aquest curs heu fet 4t d’ESO) o bé el certificat oficial dels estudis que al·legueu per accedir al cicle.

El període oficial de reclamacions és del 10 al 14 de juliol. Envieu-nos la documentació abans de les 13 hores del dia 14 de juliol, sinó no podrem fer les modificacions oportunes a l’aplicatiu de la preinscripció.

El llistat amb el barem definitiu el penjarem el dia 30 de juliol.

El període de matriculació oficial als cicles formatius és: de l’1 al 7 de setembre.