Oferta educativa

Llar d’infants

Primer cicle d’educació infantil. Nens i nenes de 0 a 3 anys

La llar d’infants o escola bressol és l’etapa educativa que correspon al primer cicle d’educació infantil i acull nens i nenes de 0 a 3 anys. Respon tant al dret dels infants a freqüentar contextos educatius que ampliïn i diversifiquin les experiències viscudes en el context familiar, com a les diferents necessitats educatives i materials de les famílies.
En l’actualitat ningú no posa en dubte que el desenvolupament infantil és fruit tant del bagatge familiar com de les aportacions de l’entorn. Per això, molts pares i mares desitgen que els seus fills gaudeixin de ben aviat dels avantatges que els ofereix una llar d’infants, amb espais i materials especialment pensats i organitzats per facilitar l’activitat i les relacions i de participar en activitats i propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge que afavoreixin el seu desenvolupament humà i intel·lectual.

Objectius principals

  • Un projecte educatiu amb un context propi de centre, un espai pensat i dissenyat on els nens viuen, creixen, conviuen i comencen a aprendre.
  • Un servei per a les famílies que consideren que és important per al desenvolupament del seu infant o bé que no poden ocupar-se dels fills i filles part del dia perquè el pare i la mare treballen.
  • Un suport per als pares i mares en l’educació dels fills.

La nostra llar és un espai on l’infant pot establir el seu primer vincle amb el món fora de la família, on creix, madura i on se l’estima. Volem promoure, per damunt de tot, la felicitat del nen, fent que se senti estimat. Per això, volem fomentar els nostres propis projectes amb una determinada pedagogia, pensant a desenvolupar el seu aprenentatge tot experimentant, explorant, aprenent a compartir i a conviure i relacionar-se amb els altres nens i nenes.

Aquests són els nostres projectes

Els jocs heurístics

La panera dels tresors

Els llibres viatgers

El racó de pintura

English Week

El racó dels llenguatges

La curiositat creativa

Treballem la psicomotricitat, la motricitat fina i gruixuda, l’inici al llenguatge musical i l’aprenentatge en anglès, fent sessions d’immersió lingüística en llengua anglesa.

Gaudim també de les nostres festes: Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, la Patum…
Disposem, a més, de les següents aules pròpies:

  • Aula de psicomotricitat
  • Aula de música
  • Gimnàs
  • Patis, jardins i hort propi

Informació de l’Escola

Si tens qualsevol consulta, no dubtis i contacta’ns

C. Pare Coll 1
08600 Berga

93 8221 03 05
web@escolaxarxa.cat

Xarxes socials

Formulari de contacte