Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Servei de menjador

El nostre servei de menjador està integrat dins l’espai migdia, és a dir, la franja horària que es dóna entre el final de les classes del matí i les classes de la tarda.

Aquest espai té doble vessant. Per un costat el servei de menjador però també un espai educacional. El menjador està atès per monitors i monitores supervisats per professorat de l’escola que garanteixen un seguiment dels objectius educatius que ens plantegem, a través de l’educació dels hàbits de cortesia i urbanitat i de la vigilància que permet la prevenció de trastorns en les conductes alimentàries.

Treballem l’objectiu que l’alumne s’habituï a menjar de tot juntament amb el fet de valorar que ell té aliments i altres persones, malauradament, no en poden tenir. L’educació en valors també es fa present en el menjador.

Els menús del dinar es confeccionen a la nostra escola amb l’assessorament de dietistes i les revisions periòdiques dels Serveis de Salut del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Oferim els menús a les famílies amb una distribució setmanal constant (equilibri nutricional) per tal de  facilitar l’organització dels sopars a casa.

Oferim, per als alumnes que ho requereixin per motius mèdics, l’adequació del menú escolar a les dietes que siguin necessàries.

Escola Xarxa

 

Escola concertada i de qualitat

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't