Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Nota legal

Avís legal
Identificació de l'entitat: FUNDACIÓ PRIVADA DOMINIQUES DE L’ANUNCIATA – SANT FRANCESC DE BERGA
Adreça: Pare Coll, 1 
Codi Postal: 08600
Població: Berga
Telèfon: 938210305
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
CIF: G-64.491.806
Inscrita al registre de Fundacions Privades del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 2.343.

Protecció de dades de caràcter personal
En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades a un fitxer del que és responsable la FUNDACIÓ PRIVADA DOMINIQUES DE L’ANUNCIATA – SANT FRANCESC DE BERGA que està registrat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de dur a terme la gestió i/o petició encomanada. Les vostres dades personals seran objecte de tractament per part del personal de l'Entitat que així ho requereixi en funció del seu lloc de treball. Així mateix, ens autoritzeu a comunicar les vostres dades personals a tercers que siguin subcontractats per al desenvolupament de funcions relacionades amb el servei contractat. 

Us concedim un termini de trenta (30) dies per manifestar la vostra negativa al tractament i cessió de les vostres dades, advertint-vos que de no pronunciar-vos s'entendrà que consentiu. 

Podreu revocar en qualsevol moment el vostre consentiment i exercitar els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades enviant una sol·licitud per escrit al responsable al seu domicili social del carrer Pare Coll, 1 08600 Berga o a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. posant a l’assumpte “Protecció de Dades”.

Escola Xarxa

 

Escola concertada i de qualitat

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't