Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

La Formació Professional és una formació postobligatòria reglada i homologada que desenvolupa habilitats concretes, en diverses àrees formatives, per tal de capacitar l’alumnat per a l’exercici de professions, així com perquè es desenvolupi autònomament dins el mercat laboral i la vida social i econòmica.

 

La Formació Professional persegueix quatre grans objectius:

 1. Proporcionar garanties d’accés al mercat laboral per mitjà de l’exercici d’una professió reconeguda.
 2. Augmentar els coneixements professionals dins d’un camp concret o especialitzar-se.
 3. Requalificar treballadors que es trobin a l’atur
 4. Possibilitar la reorientació de carreres professionals.


Nosaltres t'oferim, concertats, els següents:

Cicles Formatius de Grau Mitjà

sublogo Xarxa-cfm

  • Gestió administrativa (AG10): Et capacita per treballar com a administratiu, comercial, comptable, atenció al públic ...  o per atrevir-te a portar la gestió de la teva idea de negoci. Orientació comerç.
  • Manteniment Electromecànic (IM10): Et capacita per treballar com a mecànic d’automòbils, motos, camions, maquinària diversa, soldador, torner, operari d’ITV, ... . Orientació automoció.
  • Sistemes Microinformàtics i xarxes (IC10): Et capacita per a la comercialització, muntatge i reparació d'equips, xarxes i serveis microinformàtics, suport informàtic i multimèdia, impressió 3D, edició de vídeos, tauletes, mòbils, Raspberry Pi, apps ...
   • Portes obertes: dimarts 14 de maig de 2/4 de 6 a 8 de la tarda
   • Preinscripció: del 14 al 21 de maig.

Per a accedir als cicles formatius de grau mitjà cal haver superat l’ESO o bé la prova d’accés a grau mitjà.

La nostra Formació Professional té tres grans trets identitaris:

   1. És una formació eminentment pràctica i orientada a proporcionar habilitats per a l’ocupació dels nostres alumnes. La realització de pràctiques en empreses, obligatòries en tots els cicles formatius, ofereix la possibilitat d’aplicar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer el funcionament i l’entorn i obtenir una experiència per a la futura incorporació al món professional.
   2. És una formació dinàmica i que s’actualitza constantment a partir del contacte que mantenim amb el nostre teixit productiu i amb els seus agents més representatius per tal d’incorporar nous continguts.
   3.  En finalitzar els estudis, la nostra Borsa de Treball gestiona les possibilitats de contractació i d’inserció laboral, fent d’interlocutor entre els graduats i les empreses que ofereixen llocs de treball tot oferint els nostres alumnes actuals i antics.
Darrera modificació elDimarts, 12 Març 2019 18:55
Escola Xarxa

 

Escola concertada i de qualitat

 

© EscolaXarxa 2013. Dissenyat per Magma. Tots els drets sòn reservats.