Logo
Imprimir aquesta pàgina

Història

L’origen de la nostra escola es troba en la constitució de la Fundació Privada Dominiques de l’Anunciata – Sant Francesc de Berga creada el 2007 sota la legislació civil vigent a Catalunya, tenint com a missió principal vetllat per la continuïtat i qualitat de la pedagogia de l’Escola Xarxa.

La Fundació té també per finalitat promoure i respectar els principis de visió cristiana de l’home, de la vida i del món, tot cercant una educació en la llibertat i la responsabilitat, així com en l’actitud de servei i la promoció de la justícia per mitjà d’una educació per la pau i la solidaritat, que esdevingui transformadora de la societat i faci de les persones agents compromesos en un món més just i fratern; una educació inserida en la realitat sociocultural de Catalunya, promovent l’ús de la llengua catalana com a eina de relació i comunicació.

L’Escola Xarxa neix el 2008 com el resultat de la fusió de tres centres educatius, Mare de Déu del Roser, centre de Batxillerat Doctor Saló i Escola Sant Francesc. La naixença de l’escola permet oferir tota l’etapa educativa, des del Cicle Inicial d’Educació infantil (P-0), fins al Cicles Formatius de Grau Superior, juntament amb la Formació no Reglada com és l’Ocupacional.

Som hereus d’una llarga tradició educativa dels anteriors centres, però amb una il·lusió nova, juntament amb un projecte educatiu renovat, per tal d’esdevenir una autèntica escola de formació adaptada als nostres temps.

Escola Xarxa

 

Escola concertada i de qualitat

 

© EscolaXarxa 2013. Dissenyat per Magma. Tots els drets sòn reservats.