Logo
Imprimir aquesta pàgina

Primària: Taller de Candeles

Primària: Taller de Candeles

Els nois i noies de 5è i 6è de primària van tenir la visita de l'Aurora, la responsable de l'associació Ginkgo, que treballa per recaptar beneficis per estudiar aquesta malaltia i per a l'acompanyament de les famílies que tenen alguna persona que pateix càncer.

Primer, l'Aurora va explicar que un ginko és un arbre molt valent i que va ser l'únic arbre que va sobreviure a la radiació de la bomba atòmica. Per això, l'han escollit com a nom de la seva associació perquè les persones que lluiten contra el càncer són molt valentes. També ens va dir les diferents activitats que fan a l'associació. Després, tal com van fer els nens i nenes de 3r i 4t de primària, els nois i noies de 5è i 6è van fer el taller de Candeles.

L'escola organitzarà diferents tallers els dijous a la tarda per aprendre a fer Candeles. Tothom hi és benvingut. A part de les Candeles, també farem un altre tipus de braçalets. En volem fer un pilot per recollir diners i donar-los a dues associacions, Candela i Fundació Sant Joan de Déu, que lluiten contra el càncer infantil.

© EscolaXarxa 2013. Dissenyat per Magma. Tots els drets sòn reservats.