Menu

Cart

Content

Breadcrumb

AMPA: Renovem la Junta Directiva

Comença un nou curs ple de reptes i il·lusions tant per a l'alumnat com per a totes les famílies de l'escola. Des de l'AMPA de l'Escola Xarxa, us donem la benvinguda i us recordem que estem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu en relació a l'escola i els vostres fills. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Durant l'any passat, tal com diuen els estatuts de la nostra AMPA, es van renovar els càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que iniciem aquest curs escolar 2018-19 amb nova Junta, que exercirà com a tal aquest any i el vinent.

Ens agradaria presentar-vos aquesta renovació de càrrecs de president/a, vicepresident/a, tresorer/a,  secretari/a i vocals i, a la vegada, acomiadar-nos de la Junta anterior fent memòria del que s'ha pogut fer. Tot això i més us ho explicarem el proper divendres, 14 de setembre, a les 18.00 h. a l'escola. Animem a tots els socis i sòcies de l’AMPA a conèixer-nos per tal de fer realitat els projectes que tenim per a aquesta escola.

Volem que tingueu present que qualsevol càrrec requereix una mínima dedicació de temps que fem altruistament i amb gran entusiasme. D'aquesta dedicació depèn el funcionament de les diverses activitats i serveis oferts des de l'AMPA a l'alumnat i a les famílies. Algunes d'aquestes activitats són: el suport en l'organització de festes com ara la Castanyada i el Nadal, activats extraescolars, venda de xandalls i organització de xerrades, entre d’altres. 

Us animem, també a vosaltres, per tal que col·laboreu de manera activa en l'organització de les nostres activitats i projectes. També agrairem els vostres suggeriments, que són imprescindibles per a nosaltres. 

No us ho penseu més i feu-vos socis de l'AMPA. Us esperem el proper divendres!

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @MolinsMontse: Els nostres alumnes han treballat molt i han estat a un bon nivell, l'equip directiu ens ha acompanyat i ajudat en tot mo…

by Escola Xarxa

Identifica't