Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Llar d'infants, educació infantil i primària: Celebrem Sant Valentí

El passat mes de febrer, dins de l'assignatura d'anglès, l'alumnat de P2, educació infantil i primària va celebrar el dia de Sant Valentí.

El 14 de febrer es el dia de Sant Valentí. En molts països anglosaxons, se celebra el dia dels enamorats. Per això, dins de l'assignatura d'anglès, vam aprendre quines activitats fan els nens i nenes nadius anglesos aquest dia.

Primer, el Jack ens va explicar com se celebrava Sant Valentí al seu país. També vam cantar cançons per tal de familiaritzar-nos amb el vocabulari i les expressions típiques d'aquest dia. Després, cada curs va fer un treball combinant la temàtica d'aquest dia amb el contingut que s'està treballant a classe. Així, a P2, vam pintar uns cors que tenen ulls, nas i boca per continuar treballant el vocabulari del cos. A P3, vam crear un mono amb cors perquè treballem els animals. A P4, vam vestir cors per tal de practicar el vocabulari de Sant Valentí i la roba. A P5, en canvi, vam crear cors amb plats de paper ja que estem treballant la coberteria i el menjar. Per últim, a 1r i 2n de primària, vam fer uns punts del llibre en forma de cor. 

D'aquesta manera, vam aprendre, de manera molt romàntica, una festivitat típica del món anglosaxó. A més a més, vam treballar noves paraules i expressions en anglès tot i combinant-ho amb la temàtica que estàvem treballant. 

 

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't