Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Celebrem Halloween

L'alumnat de l'escola va celebrar Halloween entre l'última setmana d'octubre i la primera setmana de novembre.

Des del Departament d'Anglès, volem donar a conèixer festes i tradicions dels països de parla anglesa per tal que el nostre alumnat sigui conscient de la cultura d'aquests indrets. Per això, amb els nens i nenes de P2, d'educació infantil, de 1r i 2n de primària i de 1r i 2n d'ESO, vam treballar tota la temàtica relacionada amb la festa de Halloween a finals d'octubre. 

Cada curs, va treballar aquesta festa de manera diferent i adaptada al seu nivell. Amb els nens i nenes de P2, vam explicar que els nens i nenes es disfressen per celebrar Halloween en altres llocs del món. Després, vam aprofitar que havíem de treballar les parts de la cara per crear un monstre amb un globus. Finalment, vam cantar la cançó Ten little monsters

Els nens i nenes d'educació infantil, en canvi, van veure un vídeo per tal d'observar com una família d'Anglaterra celebrava aquesta festa. Després, cada curs va treballar aquesta festa de manera diferent.

A P3, vam fer unes aranyes amb les nostres mans. Aquestes aranyes ens van servir de fil conductor per explicar la història de la Incy Wincy Spider. Vam aprendre la cançó d'aquesta aranya i també vam treballar els números amb la cançó Ten little monsters.

A P4, en canvi, vam pintar i retallar un fantasma (ghost) o una aranya (spider). D'aquesta manera, vam treballar els colors. També vam escoltar cançons relacionades amb Halloween. Finalment, a P5, vam treballar les parts del cos i els colors tot fent la nostra carbassa (pumpkin). Després de col·locar totes aquestes obres d'art al nostre racó de la tardor, vam aprendre que els nens i nenes piquen a la porta de les cases per demanar caramels. Quan algú els obre, diuen: "Trick or treat? (truc o tracte)?" i si els responen treat, llavors els donen caramels. Per tal de practicar-ho, ens vam posar en grups. Uns obrien la porta de la classe i donaven caramels als altres que ho demanaven. 

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO va preparar un seguit d'activitats per als nens i nenes del cicle inicial de primària. Els van maquillar i van crear jocs en diferents espais de l'escola. Petits i grans van gaudir d'aquesta festa d'origen anglosaxó.

D'aquesta manera, ens divertim, aprenem nous aspectes de la llengua anglesa però també de la seva cultura. Durant l'any, anirem preparant diferents festes amb aquesta finalitat. No us les perdeu!

 

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't