Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Llar d'infants: Participem en el projecte Lab 0_6

El passat dilluns, 6 de novembre, els nens i nenes de P1 i P2 van gaudir del projecte Lab 0_6creat per la Fub.

L'objectiu d'aquest projecte és apropar la ciència als més petits. Per això, els creadors d'aquesta iniciativa ens van portar a l'escola tot el material i elements necessaris per crear un espai de ciència, descoberta, experimentació i aprenentatge. El material estava distribuït en diferents mòduls, cada un d'ells amb objectius d'aprenentatge diversos (el pes, les textures, les mesures, les mides, els imants, etc.).

Durant tres quarts d'hora, els infants van ser els protagonistes del seu propi aprenentatge: van explorar, es van formular preguntes, van fer hipòtesis i es van qüestionar moltes coses: "i cap aquí dins, o no? S'enganxa o no s'enganxa? Puc obrir la porta o no? etc." Va ser una estona molt enriquidora per a ells, que es van mostrar molt atents i curiosos. Podeu veure les imatges d'aquesta experiència al Clickedu. 

Des de la Llar d'infants volem agrair a la Fub el magnífic projecte que porten a terme. A més a més, també volem donar les gràcies pel fet de transportar-lo in situ

Per acabar, us deixem amb una cita de la FUB, que des de l'escola compartim completament: “Cal retornar als nens i nenes la fascinació que, de sempre, ha sentit la humanitat per entendre. Estimular la curiositat natural dels infants, ajudar-los a donar sentit als fenomens del món i incentivar la intervenció raonada sobre la realitat ha d'ajudar a entendre la ciència i a fer-la més propera.” 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @MolinsMontse: Els nostres alumnes han treballat molt i han estat a un bon nivell, l'equip directiu ens ha acompanyat i ajudat en tot mo…

by Escola Xarxa

Identifica't