Menu

Cart

Content

Breadcrumb

P2, educació infantil i primària: Projecte Clip Clap

A l'Escola Xarxa, aprenem anglès seguint el mètode Clip Clap des de P2 fins a 2n de primària.

Aquest mètode pretén que els infants gaudeixin aprenent una nova llengua. Per això, a les classes d'anglès, utilitzem moltes cançons que també ens ajuden a aprendre com noves paraules i la seva pronunciació.

Aquesta setmana, s'ha entregat una carta per als pares de tot l'alumnat des de P2 fins a 2n de primària per tal que comenceu a escoltar les primeres cançons que hem treballat ja a l'escola. P2 ha d'escoltar només la pista 1 del CD que teniu a casa. La resta de cursos han d'escoltar de la pista 1 a la 5. 

És molt important que els infants escoltin periòdicament les cançons per tal de recordar-les. També cal que només escoltin a casa aquelles treballades a l'escola per tal de seguir el ritme de les històries que expliquem. 

A més a més de les cançons del CD, a P2 estem treballant els números i ja sabem comptar fins a tres (one, two, three). A P3, comptem fins a 5 gràcies a la cançó Five little monkeys jumping on the bed. També sabem els colors a través de la cançó Rainbow Colors song. També comencem les classes, des de P3 i fins a 2n de primària, amb la Hello song. 

A P4, estem treballant les fruites i les verdures. A més a més de les cançons del projecte de Clip Clap, també hem cantat Fruits and Vegetables Fun Song. A P5, en canvi, treballem el vocabulari escolar. Hem repassat tot aquest vocabulari amb un vídeo, el qual podeu escoltar a casa també. 

Amb l'alumnat de cicle inicial de primària, treballem tot allò relacionat amb els parcs a 1r i els oficis, a 2n. Hem gravat un vídeo per tal que pugueu veure una petita mostra del que han après els nois i noies de 1r de primària. 

Ja veieu que, a l'escola, intentem aprendre anglès mentre ens ho passem bé per tal que l'infant es mostri receptiu i motivat envers la llengua anglesa. És important que els infants tinguin tantes oportunitats com sigui possible d'interacció amb l'anglès. Per això, us demanem la vostra col·laboració. Des de casa, podeu posar-los aquestes cançons i totes aquelles que ells vulguin. També podeu mirar dibuixos i pel·lícules. Feu que l'anglès entri a casa i divertiu-vos!

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't