Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Activitats de l'AMPA per al curs 2017-18

Un cop passats els nervis i l'enrenou dels primers dies de curs, des de l'AMPA us volem donar la benvinguda a l'escola i fer-vos saber que seguim treballant per a tots vosaltres.

En aquesta pàgina web, dins de l'apartat de l'AMPA, trobareu el quadre amb els integrants de la junta. Hi ha hagut algun canvi aquest curs i estem a punt de fer eleccions per poder fer el relleu per al proper any. 

A més a més, també us volem explicar les nostres actuacions per a aquest curs 2017-18. Abans de començar el curs, ens vau poder veure en la venda de llibres. Ja sabeu que, aquest any, també s'hi ha col·laborat amb 20€ de descompte per als socis. 

També ens vau veure en la primera venda dels nous xandalls de l'escola. Rebreu informació en breu d'altres dies de venda. 

Quant a projectes de l'escola, hem col·laborat amb una aportació econòmica per a l'auxiliar de conversa, nadiu en anglès, que s'incorporarà a les classes d'anglès de l'escola a partir del gener. Des de l'alumnat de P2 fins a 2n de batxillerat, podran gaudir de la cultura i la parla anglesa que una persona anglosaxona pot oferir. 

També hem fet una aportació de 1.400€ per al projecte Filarmònics, una activitat conjunta de totes les escoles de Berga i l'escola de música municipal. Aquesta ajuda econòmica s'ha destinat a comprar instruments musicals per a l'alumnat de 4t de primària. 

En breu, ens trobareu ajudant a la castanyada de l'escola. Més endavant, també participarem en el festival de Nadal. 

Malauradament, no hem pogut portar a terme les activitats extraescolars per manca d'inscripcions. Esperem poder recuperar-les l'any vinent.

Realitzem totes aquestes activitats amb l'objectiu de participar en l'educació dels infants i ser la veu de totes les famílies. Animeu-vos i veniu a conéixe'ns. Si voleu contactar amb nosaltres, el més ràpid és enviar correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't