Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Llar d'Infants: Curs de formació

El dissabte, 19 de novembre, l'escola va acollir a un nombrós grup de mestres de llar d'infants de la comarca del Bages i del Berguedà per tal de realitzar un curs de formació sobre la literatura infantil i els contes.

La sessió va ser molt interessant. Es van compartir experiències, recursos i diverses maneres de treballar de les quals tots els assistents ens vam enriquir mútuament.

En aquesta sessió es va reinvidicar el paper dels contes ja que han de formar part de la vida d'un infant ja des de ben petit. Explicant contes es transmeten un munt de valors, es reforcen els vincles afectius i és una eina d'aprenentatge molt potent vinculada a la transmissió de valors socials. A més a més, els contes són gairebé indispensables per al desenvolupament de l'infant, ja que nodreixen la seva intel·ligència i sensibilitat.

A la nostra llar d'infants, el conte hi juga un paper molt important. En aquesta etapa educativa, s'expliquen contes utilitzant diferents tècniques: amb il·lustracions, titelles i amb suport musical.

Albert Einstein ja va dir: "Si vols un infant intel·ligent, explica-li contes; si a més el vols savi, explica-li més contes". Doncs això fem a la nostra llar d'infants, entre moltes altres activitats.

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @MolinsMontse: Els nostres alumnes han treballat molt i han estat a un bon nivell, l'equip directiu ens ha acompanyat i ajudat en tot mo…

by Escola Xarxa

Identifica't