Menu

Cart

Content

Breadcrumb

P4: Visitem el taller mecànic

El passat dijous, 18 de gener, els nens i nenes de P4 vam anar a visitar el taller mecànic de la nostra escola.

El Xavi, director del centre, ens va venir a buscar a la nostra classe i ens hi va acompanyar. Quan vam arribar, professors i mecànics ens van rebre amb gran alegria. Tots estàvem molt emocionats de poder veure en directe un taller mecànic i d'aprendre coses sobre aquest bonic ofici.

Durant l'estada, dos alumnes de pràctiques ens van explicar en què consistia la seva feina i com canviar una roda punxada. Durant l'explicació, vam aprofitar per conèixer i veure de ben a prop les eines que utilitzen en aquests casos. Ens van fer una classe magnífica i ho vam entendre tot a la perfecció, responent-nos en tot moment els dubtes que anaven sorgint. No se'ns va escapar cap detall!

Quan va finalitzar la sortida, vam acomiadar-nos dels mecànics i vam pujar a la classe. Un cap allà, vam decidir entre tots que els hi faríem un dibuix com a mostra d'agraïment. És una sorpresa que no se l'esperen. Mireu que bonics!

Volem donar les gràcies a tothom que ho va fer possible. Va ser una activitat molt enriquidora i molt educativa ja que, tal com va dir Arnold Glasow: "Un dels principals objectius de l'educació ha de ser ampliar les finestres per les que veiem el món". De ben segur que, després d'aquesta visita, hi haurà algun nen o nena que de gran voldrà estudiar aquest apassionant ofici. 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't