Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Educació infantil i primària: Casals d'estiu en anglès a l'escola

Ahir, 18 de maig, a les 17.15 h., la Montse Morales de l'empresa Home to Home ens va venir a explicar una nova proposta de casal d'estiu en anglès a la nostra escola.

Aquest estiu els infants de P3 a 6è de primària podran gaudir d'una nova experiència en anglès a l'Escola Xarxa. Amb monitors únicament i exclusivament nadius anglesos, els nens i nenes descobriran el món de Harry Potter a través de jocs i activitats lúdiques. La finalitat d'aquest programa és que els infants s'ho passin bé i aprenguin anglès sense ser-ne conscients.

Aquest casal tindrà lloc a la nostra escola del 3 al 14 de juliol, de 9.00 a 13.00 h., de dilluns a divendres. D'aquesta manera, els infants se submergiran en un món en anglès en un entorn que ja coneixen. El preu total dels 15 dies que dura aquest casal és de 110 euros (sempre que arribem a un mínim de 30 infants en total. Si no s'hi arriba, el preu es modificarà i, de ser així, ja us ho comunicarem). 

Aquest casal està obert a qualsevol infant: cosí, amic, germà, etc., sigui del centre o no. En cas d'estar-hi interessats, si us plau ompliu la butlleta de sol·licitud adjunta i presenteu-la a la secretaria de l'escola abans de l'1 de juny.

Si necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb el Departament d'anglès de l'Escola Xarxa. Us hi esperem!

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't