Menu

Cart

Content

Breadcrumb

P3: Protagonista de la setmana

Des d'aquest segon trimestre, la classe de P3 realitza el Protagonista de la setmana, una activitat que consisteix a fer que tots els nens i nenes siguin els protagonistes per una setmana.

Durant la setmana, l'infant explica coses d'ell mateix, de la infància, de la família i d'allò que més li agrada. En resum, comparteix la seva història amb la resta a través d'imatges, murals i objectes personals, entre d'altres. Mentre ho fa, se sent escoltat i respon a les preguntes dels altres.

Una altra part important de l'activitat consisteix a dir virtuts i actituds positives del protagonista. També treballem saber expressar aquests sentiments de forma física, sense paraules; fent petons, abraçades i carícies. D'aquesta manera, anem perdent la vergonya a mostrar allò que sentim.

La finalitat de tota l'activitat és contribuir en el desenvolupament de la personalitat del nen, reforçar l'autoestima positiva, transmetre-li confiança i seguretat i potenciar la cohesió de tot el grup-classe. Les famílies també hi tenen un paper molt important ja que recolzen la il·lusió del nen i s'impliquen en la preparació del material. Gràcies per col·laborar-hi!

A continuació, podeu veure les imatges de tots els protagonistes que hi ha hagut fins ara.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't