Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Educació infantil: Primer trimestre d'anglès

Des que vam començar l'escola el setembre, els nens i nenes d'educació infantil han treballat diverses temàtiques en anglès. D'aquesta manera, han après diferents expressions i vocabulari.

Seguint el mètode ClipClap, l'alumnat de P3 ha après els colors i s'ha familiaritzat amb el nom dels diferents espais, immobiliari i persones que es poden trobar a l'aula en anglès (chair, table, toilet i teacher, entre d'altres) necessari per comprendre i situar-se a l'aula. Els nens i nenes de P4, en canvi, han treballat animals (monkey, dog, dolphin, per exemple) i diferents accions que poden fer aquests animals (jump, swim o fly, per exemple). A p5, han après tot el vocabulari de material escolar (pencil, sharpener i rubber) i les accions que poden fer amb ells (write, read i give). També vam treballar els plnetes en anglès com a continuació del projecte que realitzaven en català. Tots ells han après a respondre com estan i quin temps fa. 

Per tal d'adquirir aquests coneixements, hem utilitzat el llibre corresponent del mètode Clip Clap, hem cantat cançons i hem vist capítols de la Peppa Pig o de la Paw Patrol que tractaven el tema que hem treballat. A més a més, també hem explicat festes dels països anglosaxons com el Halloween i el Nadal. Fins i tot, tots els cursos van participar en el Festival de Nadal de l'escola cantant nadales en anglès. 

Aviat, rebreu la circular per canviar les cançons del CD ja que canviarem d'història. 

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't