Menu

Cart

Content

Breadcrumb

P2 i educació infantil: Sant Jordi en anglès

Des de P2 fins a P5, també vam treballar la llegenda de sant Jordi a l'hora d'anglès ja que aquest sant és el patró d'Anglaterra, tot i que no se celebri la diada de la mateixa manera que a Catalunya.

Primer, ens vam preguntar si els nens i nenes d'Anglaterra saben qui és sant Jordi. Després de trobar la resposta, vam mirar la llegenda de sant Jordi. A P2, vam veure la versió que ofereix el British Council. Amb els infants d'educació infantil, en canvi, vam veure el capítol de les Tres Bessones (The Triplets) en el qual es troben a dins d'aquesta llegenda en anglès. 

Un cop vam haver comentat la llegenda i repassat el vocabulari i les expressions, cada curs va fer una activitat per treballar la creativitat. A P2, vam fer roses amb les nostres pròpies mans i així vam repassar el nom del color vermell en anglès. A P3, vam fer un drac ja que estem treballant els animals en anglès. A P4, vam pintar un cartell per a la porta de la nostra habitació i així vam recordar tot allò que estem aprenent de les parts de la casa. A P5, vam pintar un dibuix de sant Jordi i vam començar a escriure paraules en anglès.

Finalment, us deixem les imatges de les activitats. Ja ho veieu, mentre aprenem anglès també descobrim una nova cultura i una nova manera de celebrar la diada. 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't