Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Sant Joan Bosco

Avui, 31 de gener, hem celebrat sant Joan Bosco amb tots els alumnes de primer i segon d'ESO.

L'any passat vam celebrar-ho amb activitats culturals a l'escola: audiovisuals, quadres, manualitats, ... aquest any hem organitzat diferents activitats esportives.
Des de bon matí, i amb una petita caminadeta fins al càmping Berga, hem estat realitzant activitats d'esport amb grups: natació, jocs aquàtics, pàdel, tennis, cardioboxing, ... uff! Algun de nosaltres demà estarà ben cruixit!
Els monitors del càmping ens han felicitat per la bona actitud de tots! Això, com a professor, et fa sentir orgullós dels teus nois i noies!
Ha valgut molt la pena, tant ... que ja hem fet plans per l'any que ve!
 
A la tarda, les activitats han continuat a l'escola. Els de primer han portat a escena l'obra de teatre que han treballat a l'aula d'expressió. Els de segon, durant la primera hora de classe, han fet el llenguatge dels signes i a la segona hora, han assistit al teatre de primer com a públic.
 
Bona diada de convivència!
 
Aquells que teniu twitter, ens heu pogut seguir al minut les activitats que hem fet! Ens seguiu? @EscolaXarxa. A la nova web, que ja estem acabant d'enllestir, podreu llegir-hi les notícies del twitter de l'escola!

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't