Menu

Cart

Content

Breadcrumb

3r d'ESO: Let's live in an English Speaking Country

Aquest trimestre, l'alumnat de 3r d'ESO ha acabat el projecte Let's live in an English Speaking Country, dins de l'assignatura d'anglès.

En aquest projecte, els nois i noies de 3r d'ESO van haver de triar un país o una regió on la primera llengua fos l'anglès. Podia ser part del Regne Unit, d'Austràlia, d'Estats Units o d'Irlanda, entre d'altres. El contingut del projecte era molt extens.

Primer, van haver de fer una descripció del lloc explicant la seva capital, el nombre d'habitants, els monuments més importants, la seva fauna i flora, la moneda que utilitzen i el temps meteorològic. Tot seguit, van buscar informació sobre el govern del país i també del menjar típic i dels horaris dels àpats. Una altra part va consistir a buscar els festivals i festes tradicionals del lloc i els interessos de la població. Finalment, van explicar els motius pels quals havien escollit aquell país. 

Per acabar el projecte, l'alumnat va fer una exposició oral de tot el treball i de la informació trobada. D'aquesta manera, els nois i noies van aprendre curiositats de països de parla anglosaxona. 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't