Menu

Cart

Content

Breadcrumb

ESO, batxillerat i cicles: Estades a l'estranger

Com cada any per aquestes dates, l'empresa Home to Home visitarà l'escola per tal de presentar-nos els seus programes d'estades a diferents ciutats de parla anglesa per a l'alumnat de 12 a 18 anys.

Enguany, la xerrada informativa serà el proper dijous, 25 de gener, a les 19.00 h. Aquesta reunió tindrà lloc a l'aula C31. En aquesta ocasió, la representant de Home to Home no només ens explicarà els itineraris proposats per enguany sinó que també parlarà de possibles durades de les estades, les activitats i els preus, entre d'altres. També s'obrirà un torn de preguntes per tal d'aclarir tots els dubtes que pugueu tenir. 

En cas d'estar-hi interessats, pregaríem que confirmeu la vostra assistència (podeu venir amb els vostres fills). Per això, agrairíem que retornéssiu la butlleta que heu rebut per correu a la professora d'anglès (Laia Rosell / Ester Domínguez / Montse Safont) dels vostres fills com a molt tard dimecres, 24 de gener. 

Si necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb el Departament d'anglès de l'Escola Xarxa. Us hi esperem!

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't