Menu

Cart

Content

Breadcrumb

ESO: xerrada per a pares sobre la seguretat a Internet

Us informem que el proper dimecres, 25 de febrer, a les 15.30 h. de la tarda, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra de Berga, impartiran una xerrada sobre la protecció de dades i seguretat a Internet entre els menors.

 Al matí, s'haurà fet una sessió amb l'alumnat de 2n d'ESO, per donar pautes als nois i noies i resoldre les seves inquietuds en l’ús de les tecnologies. Amb l'alumnat de 1r d'ESO i 3r d'ESO, treballem el projecte De tu a tu, que us el presentarem a la mateixa xerrada.

L’objectiu del taller és afrontar els reptes que planteja el nou entorn digital, per tal de reflexionar sobre la utilització d'entorns virtuals d’aprenentatge i les repercussions que tenen en la protecció de dades. 

Des de l'escola, volem trobar diferents moments per treballar temes d'educació adreçats als vostres fills i filles i és per això que és important la vostra assistència. La xerrada està adreçada als pares i mares d'ESO però està oberta a tota la comunitat educativa.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

Seguirem educant en els valors de la democràcia, justícia... avui i sempre amb la convivència i la cultura de la Pau.

by Escola Xarxa

Identifica't