Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Grau Superior d'Administració i Finances: Oscars 2018

Fa dues setmanes, l'alumnat del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances va fer les exposicions orals del projecte anomenat Oscars 2018.

Dins l'assignatura d'anglès, els nois i noies del 1r curs d'Administració i Finances van preparar un projecte sobre els Oscars 2018. Els diferents grups van triar una categoria de les diverses que poden ser premiades en la cerimònia dels Oscars. D'aquesta manera, un grup va escollir la categoria a Millor Actriu, un altre la categoria a Millor Pel·lícula i l'últim grup la categoria a Millor Cançó.

Primer, van buscar els seleccionats de cada categoria i seguidament van fer una explicació de cada nominació. Finalment, van presentar el projecte oralment davant dels company i van fer les seves pròpies prediccions. La cerimònia dels Oscars va tenir lloc el passat diumenge, 4 de març, i vam poder comprovar si les prediccions dels grups van ser correctes. Així va ser, dos dels grups van encertar quina seria la Millor Pel·lícula i la Millor Cançó d'enguany. 

El projecte acompanya a l'explicació i al treball sobre els futurs en anglès, concretament a l'apartat de com fer prediccions en anglès. D'aquesta manera els nois i noies han treballat la gramàtica, l'adquisició de nou vocabulari, la dimensió escrita i la dimensió oral en anglès. 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't