Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Projecte Joves Solidaris i els tallers de circ

El passat divendres, 4 d'abril, els joves d’Amalgama i el nostre alumnat de 1r de batxillerat van participar conjuntament en uns tallers de circ. Aquests tallers estan dirigits per professionals del circ que col·laboren amb Amalgama i amb pallassos sense fronteres.  

En aquests tallers, tota l'escola hi va participar ja que des dels més petits als més grans van poder veure, gaudir, aplaudir i provar diferents tècniques circenses, sempre ajudats pels nois i noies d’Amalgama i pel nostre alumnat de 1r de batxillerat. Va ser una experiència molt enriquidora ja que, a més a més de ser divertida, és també una bona eina terapèutica per a tothom i on es van poder anar coneixent els nois i noies que participen en aquest projecte.

Aquest dissabte 12 d’abril, al matí, a la Plaça de Sant Pere tornarem a fer aquestes i d'altres  activitats. Tota la quitxalla que passi per la plaça, podrà pujar al trapezi, fer malabars, xanques i escoltar cançons, entre altres activitats, sempre ajudats per aquest jovent tant implicat en aquesta jornada solidària. 

Us hi esperem!

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't