Menu

Cart

Content

Breadcrumb

2n de batxillerat: Taller de física de partícules

El passat dia 9 de Març, l'alumne de 2n de batxillerat Albert Castey va anar a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona a fer un taller de física de partícules. 

Al matí, l'Albert va assistir a una sèrie de xerrades sobre la física de partícules, que van ser molt interessants. En aquestes xerrades, es va donar un fonament teòric bàsic.

A la tarda, i després de dinar a la mateixa facultat, es van fer uns tallers per tal de poder portar a la pràctica totes les explicacions del matí. Aquestes pràctiques es van fer simultàniament a diferents llocs d'Europa i després es van posar en comú els resultats obtinguts. A més a més, l'alumnat d'aquest taller va poder fer preguntes, a través d'una videoconferència, a un investigador del CERN, per tal de resoldre dubtes o possibles preguntes fonamentals.

L'experiència va ser molt enriquidora, ja que es van poder ampliar els coneixements treballats a la classe de física de 2n de Batxillerat. Esperem poder-la repetir en futures ocasions.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @MolinsMontse: Els nostres alumnes han treballat molt i han estat a un bon nivell, l'equip directiu ens ha acompanyat i ajudat en tot mo…

by Escola Xarxa

Identifica't