Menu

Cart

Content

Breadcrumb

2n de batxillerat: Exposicions orals dels treballs de recerca

Com cada curs, l'alumnat de 2n de batxillerat ha exposat oralment el seu treball de recerca, després d'haver-lo entregat imprès.

Com ja és tradició dels últims anys, els nois i noies de 1r de batxillerat van assistir-hi com a públic. D'aquesta manera, comencen a veure el que suposa fer un treball d'aquestes característiques. Això és important perquè ara, els nois i noies de 1r ja comencen a triar el tema. A final de curs, en faran una primera preentrega. Després, durant l'estiu, continuen en contacte amb els seus tutors per tal d'anar treballant i, finalment, a principis de novembre del nou curs, entreguen el treball final.

Hem de felicitar a tot l'alumnat i el professorat per l'alt nivell assolit en totes les exposicions. Han estat molt treballades i s'han utilitzat recursos molt atractius per tal d'explicar en profunditat l'excel·lent contingut de la majoria d'aquests treballs. A partir d'ara, els anirem presentant als diferents concursos que promouen les universitats i altres entitats.

Juntament amb aquesta notícia, hem adjuntat un arxiu amb la relació de tots els títols. A més a més, també podeu veure unes fotografies dels alumnes en el moment de fer l'exposició.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't