Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Batxillerat: Exposicions orals dels treballs de recerca

Com cada curs, l'alumnat de 2n de batxillerat ha exposat oralment el seu treball de cerca, després d'entregar-lo imprès. 

Enguany, com ja és tradició dels últims anys, els nois i noies de 1r de batxillerat i els de 4t d'ESO van assistir-hi com a públic, ja que així comencen a iniciar-se en el que suposa fer un treball d'aquestes característiques.

Després de Nadal, els nois i noies de 1r ja comencen a triar el tema. A final de curs, es fa una primera preentrega. Després, durant l'estiu, no perden el contacte amb els seus tutors per tal d'anar treballant i, finalment, a principis de novembre del nou curs, entreguen el treball final.

 Hem de felicitar a tot l'alumnat i professorat per l'alt nivell assolit en totes les exposicions. Han estat molt treballades i s'han utilitzat recursos molt atractius per tal d'explicar en profunditat l'excel·lent contingut de la majoria d'aquests treballs. A partir d'ara, els anirem presentant als diferents concursos que promouen les universitats i altres entitats. 

 Juntament amb aquesta notícia, hem adjuntat un arxiu amb la relació de tots els títols. A més a més, també podeu veure unes fotografies dels alumnes en el moment de fer l'exposició.

Des d'aquí, volem donar l'enhorabona a tot l'alumnat per les seves magnífiques exposicions orals sobre el seu treball de recerca. 

 

   

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @GemmaMontana: M,agradaria donar les gràcies a tot l, equip de mestres de l, escola Xarxa. Ens envien activitats motivadores, fan vídeo…

by Escola Xarxa

Identifica't