Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Batxillerat: PAU 2016 i 2017

Des de l'escola, volem felicitar el nostre alumnat pels bons resultats obtinguts a les Proves d'accés a la universitat (PAU) d'enguany. Principalment, als que han obtingut les notes més altes per accedir a la universitat: la Laia Fernández (12,25), l'Anna Escobet (11,56) i la Laia Borrellas (10,81).

Aquests bons resultats els han servit també, per obtenir allò més important: poder entrar a la universitat que ells volien i estudiar el grau universitari triat en primera opció. Després de l'esforç realitzat per obtenir aquests resultats, desitgem que tinguin un bon estiu, molt èxit en el futur, que no oblidin la cultura de l'esforç i esperem poder felicitar-vos any rere any.

Pel que fa a les PAU del 2017, Mercè Jou, la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, ha reiterat que "independentment de la decisió que adopti el futur govern de l'Estat, les PAU es realitzaran l'any vinent i, per tant, es manté la vigència de l'acord adoptat  pel sistema universitari català per a la continuïtat de les proves". En aquest sentit, ha enviat un missatge de tranquil·litat als estudiants que han finalitzat primer de batxillerat i a les seves famílies, assegurant que no es trobaran amb cap canvi.   

Per més informació, sobre els resultats de les PAU d'enguany, podeu llegir la nota de premsa de la Generalitat de Catalunya referent a aquest tema. 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't