Menu

Cart

Content

Breadcrumb

2n de batxillerat: 100% d'aprovats a les PAU 2014

Després de tres setmanes d'un intens repàs, el nostre alumnat es va presentar a les temudes Proves d'Accés a la Universitat (PAU) amb nervis, rialles, satisfaccions i molts dubtes.

Després de l'espera, gaudint de la Patum i de la revetlla de Sant Joan, al final hem sabut que tot el nostre alumnat ha aprovat les PAU i amb molt bona nota. Per tant, podem dir que tenim el 100% d'alumnes aprovats. Així doncs, la nostra escola ha superat la mitjana d'aprovats de Catalunya, que aquest any se situa al 95,48%. A més a més, pel que fa a les notes mitjanes obtingudes, en algunes assignatures, el nostre alumnat supera fins a dos punts a la de Catalunya.

Aquests resultats són el fruit d’haver treballat de valent, durant els dos cursos de batxillerat. Tot aquest esforç els ha servit també, per obtenir allò que és el més important: poder entrar a la universitat que volien i estudiar el grau universitari que han triat com a primera opció.

Des de l'escola, desitgem al nostre alumnat que tingueu un bon estiu i molt èxit en el futur. Sobretot, no oblideu la cultura de l’esforç i esperem poder felicitar-vos any rere any. Una abraçada a totes i a tots i endavant!

Per a més informació sobre les pau, podeu consultar el següent enllaç de les PAU 2014.

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't