Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Joves Solidaris: Hi som, som-hi!

Benvolgudes famílies, volem que vingueu a compartir amb nosaltres totes les activitats que tenim preparades aquest dissabte!

 Des de principi de curs, els nois i noies de 1r de batxillerat van rebre la notícia que la Fundació FC Barcelona ens regalava l’oportunitat de formar part d’un projecte anomenat Joves solidarisCertament, aquest projecte és un regal de donar i rebre!

Joves Solidaris és un programa que pretén mostrar als adolescents la importància de l’esforç i del treball en equip, convidant-los a ser els impulsors i executors d’un projecte social. Joves Solidaris compta amb la col·laboració del Departament d’Educació, la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Pere Tarrés. A nivell de tot Catalunya, hi ha implicats un miler de nois i noies entre 14 i 17 anys, dividits en 40 grups de treball diferents.

El nostre projecte Hi som, som-hi! ha passat per diferents fases: hem observat el món que ens envoltava, hem decidit què volíem fer, hem preparat el nostre projecte i, des de fa uns dies, hem començat les nostres actuacions amb el centre de Valldaura. “La nostra proposta és regalar el nostre temps i esforç a una associació del Berguedà, Amalgama7, que es dedica a rehabilitar joves amb problemes d’addiccions i comportament, entre d'altres”. 

Aquestes últimes setmanes hem fet diferents activitats a l’escola: tallers de circ, tallers de cançons i activitats esportives, per tal de compartir moments molt especials amb els nois i noies d’Amalgama7. Hem volgut que molta gent s’hi impliqués, perquè no volem que sigui només el nostre projecte. Volem que sigui un projecte de tots!

Ara ja arribem al final, el moment de compartir-lo amb tota la ciutat. Per aquest motiu, el dissabte 12 d’abril fem una jornada de tot un dia, amb diverses activitats conjuntes (que podeu consultar en el programa adjunt). Durant tot el matí, serem a la Plaça de Sant Pere i a la tarda, vindrà el Carles Rexach (exjugador i exentrenador del Barça i assessor de presidència) a fer una conferència-taller al Teatre Municipal, a les 6 de la tarda.

Us hi volem convidar! Volem que hi sigueu! Volem compartir amb vosaltres aquest projecte!

 

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't