Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Articles filtrats per data: Maig 2017

Primària i ESO: Certamen de lectura en veu alta

El passat dimarts, 21 de març, l'alumnat de primària, juntament amb el de l’ESO, va assistir a la primera fase del Certamen de lectura en veu alta, que se celebrava al Teatre Municipal de Berga. Aquest esdeveniment comptava amb la participació de diferents centres escolars de la comarca.

De la nostra escola, la Laia Vegas i la Queralt Siles van participar a la fase de primària, concretament a les categories de Cicle mitjà i Cicle superior respectivament. A l'ESO, la Laia Parra representava el Primer cicle, mentre que el grup format pel Roger Triviño, l'Evelyn Aguilar i la Queralt Puig representava el Segon cicle d'aquesta etapa. Paral·lelament, l'alumnat de 2n d'ESO també va fer costat als companys participants com a públic del Certamen. 

En el moment que el jurat es va retirar a reflexionar el seu veredicte, tots els assistents vam poder gaudir d'un concert de la Jove Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga.

Tot i que no vam quedar classificats per a la fase final, des de l'escola ens agradaria felicitar els nostres nois i noies perquè van llegir fantàsticament bé.

 

 

Llegir més ...

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Identifica't