Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Articles filtrats per data: Desembre 2016

1r de primària i 1r ESO: Preparem el Nadal

En aquests últims dies de l'any, amb els nens i nenes de 1r de primària, hem fet dues trobades amb els nostres padrins de 1r d'ESO per preparar i viure més intensament el Nadal. És bo que els nostres alumnes, grans i petits, visquin i conservin unes tradicions tan nostres.

Llegir més ...

ESO: Programació

  • Publicat a ESO

Dins la Setmana de la ciència i la CodeWeek, els nois i noies d'ESO van poder compartir diferents aplicacions, programes i jocs que requereixen saber programar per poder-los utilitzar.

Llegir més ...

AMPA: Premi de la llumineta 2016

  • Publicat a Escola

Aquest dimecres, 28 de desembre, vam fer entrega del premi de la llumineta de l'AMPA. L'afortunada va ser la Laia Carrera. El premi, el va entregar la presidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Xarxa, la Conxita Medina. 

Llegir més ...

ESO: Pessebres

  • Publicat a ESO

Els nois i noies d'ESO, un any més, han creat els seus pessebres utilitzant material completament reciclat o reutilitzat.

Llegir més ...

Cicles formatius: Defensa personal

Dins les activitats de La Marató de TV3, alguns nois i noies de cicles formatius van realitzar un taller de defensa personal a càrrec de Jorge Monteagudo, de l'escola d'arts marcials Taekondo Solsona. Els beneficis obtinguts en aquest curs van formar part dels 1.885€ recaptats per a La Marató a l'escola. 

Llegir més ...

ESO: Projectes a l'assignatura de plàstica

  • Publicat a ESO

Dins l'assignatura de plàstica, realitzem diferents projectes que es relacionen amb altres àrees. Així, enguany hem pogut treballar el volum, les ombres, la profunditat, les corbes, les paràboles i les simetries, entre d'altres.

Llegir més ...

Escola Xarxa

Edifici Pare Coll

Llar d'infants, infantil, primària, ESO, batxillerat.
Cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, 
proves d'accés, formació ocupacional, formació continuada.

C. Pare Coll, 1

08600 - Berga

tel 93 821 03 05

fax 93 821 00 75

Connecta't

Vist al Twitter

Escola Xarxa

RT @MolinsMontse: Els nostres alumnes han treballat molt i han estat a un bon nivell, l'equip directiu ens ha acompanyat i ajudat en tot mo…

by Escola Xarxa

Identifica't